10Mila 2017

I slutningen af april 2017 bliver Tio-mila stafetten afviklet i Partille-området umiddelbart nord for Gøteborg.

Vi arbejder på at Horsens OK stiller med hold i alle klasser – ungdom-, dame og åben herre. I den forbindelse vil vi gerne have din uforpligtende tilbagemelding på om du er interesseret i at deltage i næste års store begivenhed.

Planerne går i øjeblikket på at tage færgen fra Frederikshavn fredag morgen den 28 april 2017. Efter ankomst vil der være en let træning og indkvartering på vandrehjemmet i Gøteborg. Afgang med færgen fra Gøteborg søndag eftermiddag (30. april) og forventet ankomst til Horsens ca kl 22:00. Der kan være mulighed for senere afgang f.eks lørdag kl 8:00 fra Frederikshavn for løbere i den åbne herre klasse, eller tidligere hjemrejse lørdag aften/søndag morgen for løbere i ungdoms- og dameklasserne.

Udover at være tilskuer til stafferne lørdag (og søndag), vil der efter behov/interesse blive arrangeret træning lørdag og søndag formiddag. I 2016 havde 10Mila teamet arrangeret åbne baner hvor starten forgik i nærheden af stævnepladsen – dog i en anden del af terrænet end stafetterne.

Den åbne herre klasse starter lørdag aften og fortsætter gennem hele natten frem til afslutningen i løbet af søndag morgen/formiddag.

Hvis du er interesseret i at følge hele/store dele af stafetten er der mulighed for at overnatte på stævnepladsen i telt.

Ellers vil der blive arrangeret kørsel til og fra vandrehjemmet et par gange i løbet af natten (også af hensyn til de løbere der skal løbe turene på den sidste del af herre-stafetten).

I samme forbindelse vil vi meget gerne høre om interessen for at være hold-leder og evt hjælp til aftensmad lørdag på stævnepladsen, og måske varm suppe e.lign i løbet af natten.

Mere info om arrangementet, blandt andet længderne på de enkelte stafetture, kan findes her: http://10mila.se/

Hvor der også er link til indbydelsen for 2017:

http://www.10mila.se/images/10mila_2017/Download/Infoblad3%20engelska.pdf

Samt oplysninger fra tidligere udgaver (2015 og 2016).

Kontakt Carsten Thyssen eller Nicolaj Nielsen