Donér dine gamle løbe T-shirts til Afrika og deltag i lodtrækningen om flotte ”løbepræmier”

Har du også mange løbe T-shirts liggende i dit skab, som du ikke bruger? Så donér dem til vores indsamling og deltag samtidig i lodtrækningen om flotte løbepræmier i november måned.

GEPARD og Sparekassen Kronjylland indsamler brugte og renvaskede løbe T-shirts og sender dem til fattige områder i Ghana. De indsamlede løbe T-shirts kan både bruges i forbindelse med sportsaktivitet og som almindelig beklædning blandt befolkningen i de mest fattige områder i Ghana.

Du får et lod pr. T-shirt. Så jo flere løbe T-shirts du giver til Afrika, jo større chancer får du for af vinde en af de flotte løbe præmier. Du kan dog maksimalt få 10 lodder i konkurrencen, men har du flere løbe T-shirts, som du vil af med, så modtager vi dem gerne til glæde for befolkningen i Ghana.

Præmier:

  • 1 stk. løberejse med RUN the Canyons, værdi kr. 15.900,- (se www.runthecanyons.dk)
  • 5 sæt komplette GEPARD løbesæt med jakke, tights, overtræksbukser, t-shirts, hue og løbestrømper, værdi pr. løbesæt kr. 1.945,-
  • 50 par GEPARD løbestrømper, værdi pr. par kr. 99,-

Hvor kan jeg aflevere mine løbe t-shirts?
Du kan donere dine løbe T-shirts i hele november måned i alle Sparekassen Kronjyllands afdelinger: www.sparkron.dk/om-sparekassen/find-afdeling
Du kan downloade en donationsseddel
Vi trækker lod mandag den 5. december 2016. Alle vinderne får direkte besked og kan ses på www.gepard.dk