Nightchamp forår 2017

Så nærmer tiden sig for de sidste tre løb i vinterens NightChamp-serie, og banerne er lagt til tre (forhåbentlig) spændende og varierede løb i vidt forskellige terræner.

Torsdag d. 2. februar står Amerika Plantage (tidligere Gjern Plantage) på programmet – med stævneplads i Infocentret ved spejderhytten Trollhytten, der ligger ved Danparcs Søhøjlandet vest for Gjern. En del af kortet er jomfrueligt, idet vi har fået tilladelse til at løbe i området nord for det oprindelige kort. Mulighed for omklædning inden døre på begrænset plads, ligesom der er adgang til toilet.

Før pausen i vinterferien/uge 7 afvikles torsdag den 9. februar en etape her på Horsenskanten, i Hansted skov lige nord for Horsens. Stævnepladsen er ved Vandværkssøen ved Egebjerg – og der er ingen mulighed for omklædning inden døre og heller intet toilet på pladsen! Altså: tilbage til normal NightChamp-standard!

Efter vinterferien venter så denne vinters sidste afdeling, der foregår på Sletten mandag den 23. februar med stævneplads ved Knøsgaarden, noget vi også prøvede for to år siden. Som dengang er der også i år mulighed for omklædning inden døre (i et såkaldte ”hønsehus”) – igen på begrænset plads – ligesom der er et enkelt toilet til disposition.

Efter denne etape er der sædvanen tro kaffe med brød samt præmieoverrækkelse i spisesalen på HNIE – sponsoreret af NightChamp-serien. Tilmelding til de enkelte løb i serien senest mandag aften før de respektive løb. Mere info om løbene på løbets hjemmeside, som du finder HER.