Sådan Horsens! Vi skal til DM hold 24. sept.

Efter en fantastisk holdpræstation ved de to kvalifikationsmatcher i divisionsturneringen i år har Horsens OK kvalificeret sig til DM for klubhold. For første gang siden 1983.

Det er så sejt.

Oven i købet slutter vi kvalifikationen som nr. 1 i Nordkredsens 1. division. Et historisk resultat efter sejr over alle de tre andre klubber i dag og 2.-pladsen i forårets match. OK Pan bliver samlet nr. 2 og deltager således også i DM hold, mens Silkeborg OK blev nr. 3 og Aalborg OK nr 4, så de to klubber skal i op-/nedrykningsmatch.

Nu gælder det så DM hold. Tilmeldingen er åben, og DU skal selvfølgelig med. Løbet foregår i Finderup Øvelsesplads og Morville Plantage ved Viborg søndag 24. september med første start kl. 11.00.

Vi skal have et brag af en klubdag, så kom med alle mand m/k. Klubben betaler startafgiften, og den festlige dag starter allerede i bussen, der kører fra klubhuset, og selvfølgelig også er gratis.

Vi markerer det flotte resultat ved Supertirsdag på tirsdag 5. september, hvor klubben giver sodavand/øl til alle.

Det planlagte træningsløb lørdag 23. september i Barrit Sønderskov bliver aflyst, så vi alle kan have friske ben til DM-løbet om søndagen.