Mindeord for Tenna Skovby Larsen

Tenna Skovby Larsen døde den 6. november 2017 kun 73 år gammel. Det var med sorg, jeg fik det triste budskab, som uvilkårligt sendte tankerne tilbage i tiden.

Tenna gik lige i hjertet på folk, og derfor føles det således, at hun altid har været medlem af Horsens orienteringsklub.

I en årrække var Tenna meget aktiv i klubben. Det var både sportsligt og indenfor det organisatoriske arbejde i klubben. Tenna var i festudvalget, hvor hun satte sit præg på mange klubfester og vores andre åbne arrangementer. Tenna var også den, der fik sat nyt i gang, og gik selv forrest. For eksempel var det Tenna der inviterede alle på frikadeller i klubhuset efter Horsens løbet Grundlovsdag, et arrangement der udviklede sig, og blev en tradition i mange år.

Tenna var formand for ungdomsudvalget i to år. Her viste hun også sit hjerte, hun var altid parat med trøstende ord, uanset hvad det drejede sig om.

Som løber løb hun utroligt stærkt, men heldigvis kunne vi, der løb samme aldersklasse som Tenna klare hende på orientering.

I en alt for ung alder fik Tenna en ond sygdom, som viste sig at være uhelbredelig og desværre også uden diagnose. For at det ikke skulle være nok, fik Tenna også brystkræft, hvor hun selv valgte behandling fra. Tenna tilbragte sin sidste tid på Præsthøjgård.

Mine tanker går til Jesper, Jørgen og familien.

Æret være Tennas minde.
Aase Thyssen