Horsens OK i op-/ned-match 23. september

83 Horsens-løbere var i dag i Alstrup Krat ved Mariager for at kæmpe for klubbens position i 1. division. I årets første divisionsmatch i foråret var det blevet til knebne nederlag til OK Pan og Silkeborg OK, som skulle indhentes i dag, hvis sidste års flotte resultat med kvalifikation til landsfinalen (og sølvmedalje!) skulle gentages.

Desværre rakte indsatsen ikke til den håbede topplacering. Det er tydeligt, at både OK Pan og Silkeborg OK har forstået, at Horsens OK gerne vil lege med i toppen, så de stiller også stærkt op til matcherne. I dag var vi kun 6 point efter Silkeborg og noget mere efter Pan, men alt i alt blev det altså til endnu en tredjeplads og dermed en samlet tredjeplads i Nordkredsens divisionsturnering 2018 med Herning OK på fjerdepladsen.

Horsens OK fik sidste år vist, at vi kan være med i toppen, hvis vi stiller i stærkeste opstilling til begge de indledende matcher. Så skal vi ikke bare love hinanden, at det gør vi næste år!

Nu skal vi i stedet fokusere på op-/nedrykningsmatchen, hvor vi skal sikre os, at vi stadig løber i 1. division næste år. Matchen løbes 23. september i Rosenholm Skov ved Hornslet nord for Aarhus, og nr. 1 og 2 kvalificerer sig til 1. division i 2019. Vi har endnu en gang brug for at stille i stærkeste opstilling.

Løbet er samtidig årets klubmesterskab, så der er al mulig grund til at sætte denne søndag af til en god kluboplevelse! Tilmeld dig via O-Service senest 16. september. Som altid ved divisionsmatch betaler klubben hele startafgiften.