Har du lyst til at styrke klubbens synlighed i avisen, på hjemmesiden og på facebook?

Så er det dig vi mangler!

I opgaven indgår formidling af de resultater klubbens løbere opnår og også gerne formidling af klubbens arbejde med bl.a. rekruttering, skoleorientering, løbsarrangementer osv. Horsens OK har mange aktiviteter, så du har selv mulighed for at påvirke omfanget af opgaven.

I samarbejde med ungdoms- og træningsudvalget udvælges sæsonens vigtigste løb, dvs. danske mesterskaber, divisionsmatcher mv. og løbernes eventuelle landsholds opgaver. Du behøver ikke selv at være med til løbene, men du koordinerer at der bliver taget billeder fra løbene, således at du kan skrive opslag på klubbens hjemme- og facebookside og til Horsens Folkeblad. Nogle løb kan sagtens fordeles ud til andre skribenter, idet vi i sær har brug for en der vil drive denne opgave med at fremme klubbens og løbernes synlighed.

At fremme klubbens synlighed i Horsens og omegn er vigtigt for at kunne tiltrække nye løbere og være interessant for sponsorer og andre samarbejdspartnere, bl.a. kommune, skovejere osv. Og så er det bare sjovere atvinde, hvis der er nogen, der lægger mærke til det.

At fremme klubbens synlighed kan også ske ved at skriveopslag eller artikler om meget andet end resultater, hvilket du også er velkommen til at bidrage med.

Dansk Orienterings Forbund tilbyder kursus i kommunikation, pressemeddelelser og Facebook, som en del af DOF akademiet i Ringe lørdag den12. januar. Klubben betaler kursusafgiften, hvis du vil bidrage til at løse denne opgave.

Kontakt madsmikkelsen@yahoo.dk eller Thomas@herbertkokholm.dk hvis du har lyst til at vide mere eller at tage opgaven.