Indbydelse til klubtur i efterårsferien

Efterårstur til Norge 16. – 20. oktober 2019

Horsens OK inviterer alle klubbens løbere på efterårstur til Østfold i Norge!

I år går efterårsturen til Østfold i Norge. I området sydøst for Oslo findes der masser af gode og spændende orienteringsterræner. Vi har lejet en hytte fra onsdag til lørdag i nærheden af Sarpsborg. Der er 43 pladser, jeg håber der er nok! Vi laver selv mad, så vær forberedt på at få en opgave!

Der vil være masser af orienteringstræning i de spændende norske skove. På klubturen er der også masser af tid til hygge, lösgodis og kortsnak. Vi laver træning i forskellige sværhedsgrader, (begynder, let, mellemsvær og svær) tilpasset de løbere, der er med på turen. Lørdag deltager vi i det store norske løb Blotslitet, det er ultralangdistance løb med samlet start.

Pris 600 kr. for både børn og voksne, incl. overnatning og mad. Dertil kommer udgiften til en aften med restaurantbesøg. Udgift til benzin indgår ikke i turen og afregnes i bilen. Voksne betaler selv for deltagelse i Blodslitet.

Foreløbigt program:

Onsdag d. 16. oktober afgang fra Frederikshavn med færgen kl. 8.30, derefter træning i en skov på vejen

Torsdag – fredag, orienteringstræning og en alternativ aktivitet.

Lørdag deltagelse i Blodslitet i Frederikstad, se information her https://blodslitet.no/

  • Derefter kørsel til Göteborg og overnatning på vandrehjem

Søndag deltagelse i Höst medel i Göteborg, mellemdistance, Ankomst i Horsens ca. kl. 22.00

Det er muligt at tage hjem direkte fra Blodslitet lørdag, men færgebilletten er noget dyrere, så det skal angives specielt hvis man vil det, og der kan blive tale om en ekstra afregning, endelig kan man også køre hele vejen hjem lørdag eller søndag. Angiv hjemrejseplaner ved tilmelding.

Spørgsmål til turen eller tilmelding til madsmikkelsen@yahoo.dk så hurtigt som muligt, -Tilmeldingsfrist er onsdag den 11. september men gerne tidligere af hensyn til færgereservation mv.

Angiv om du har pladser til overs i bilen eller mangler kørelejlighed!

Tag udfordringen op og prøv kræfter med det norske terræn!