Mindeord for Einar Thomsen

Klubbens ældste medlem Einar Thomsen døde søndag eftermiddag 86 år gammel efter nogen tids sygdom. Einar var dog til det sidste aktiv i Veteranklubben hvor han trofast mødte op hver torsdag selvom det kneb med at få luft. I veteranklubben var Einar blandt venner og udførte jobbet som indkræver af klubbens kontingent på myndig vis og med den perfektionisme som kendetegnede ham.

Einar blev indmeldt i klubben midt 70´erne og deltog i en periode aktivt i klubbens løb og startede gerne bilen op til åbne løb rundt omkring. Med i bilen var som regel sønnen Jan, ægtefællen Kirsten og undertegnede. I flere år var Einar ligeledes medlem af klubbens festudvalg og med til at arrangere klubfest.

Einar dyrkede o-løb på motionsplan og efter at være stoppet med o-løb vendte Einar og Kirsten tilbage ved Veteranklubbens opstart. Efter Kirstens død fortsatte Einar det aktive liv og savnede ikke venner.

Med Einars død er en af mine private venner gået bort, men især Jan og jeg har heldigvis mange gode minder og der bliver nu en tom plads i den Veteranklub som jeg ved Einar satte pris på.

Lars Sørensen