Stadig 6 pladser på klubtur til Rømø i påsken

Jeg fik 2 tilmeldinger mere, før jeg lavede endelig aftale med Rømø Enjoy resorts. Derfor har jeg booket i alt 8 huse og der er plads til op til 6 deltagere mere.

Kontakt mig hvis du vil med!

Information om turen:

Påskeløbene foregår:

Skærtorsdag den 9. april 2020, Rømø Sønderland

Langfredag den 10. april 2020, Rømø Sønderland

Påskelørdag den 11. april 2020, Rømø Nørreland

Jeg har booket 8 store feriehuse fra onsdag kl 15 til lørdag kl 11 hos Enjoy Resorts Rømø. Feriecentret ligger i den sydlige ende af Rømø, jeg ved ikke helt hvor på øen vi skal løbe, men Rømø er jo ikke stor!

Feriehusene er til max 8 personer. I stueetagen er der et stort køkken/alrum og to soveværelser samt bad. Ovenpå er der en stue med 4 sovepladser (2 sovesofaer).

Opholdet er inclusive fri adgang til wellness-område og badeland (samt fitness – men mon ikke vi får det i skoven?). Wellness og badeland er åbent 12 -17 onsdag- torsdag, 12 – 20 fredag og 9 – 20 lørdag. Vi har adgang i hele åbningstiden på ankomst- og afrejsedagen.

Prisen bliver 800 for voksne og det halve for børn/unge 5-20 år. Prisen er incl mad fra torsdag morgen til og med madpakker til lørdag.

Da vi bor i adskilte huse vil aftensmad-opgaven torsdag blive uddelegeret til husene. Fredag regner jeg med at det bliver pizza + rester fra torsdagen – som sædvanligt. Der er ikke noget fælleslokale, men måske er vejret til at vi kan sidde udenfor med havemøblerne fra husene. Morgenmad + madpakke-smøring vil foregå i et eller to af husene.

Tilmelding på tlf/sms til 23 21 83 11 eller på mail til karen.sieg@gmail.com