Prøv orienteringsløb, i denne weekend har vi 3 tilbud

Har du lyst til at prøve orienteringsløb, har vi i denne weekend 13. – 14. juni hele tre tilbud. Banerne er klar lørdag kl. 9.00 og posterne samles ind igen søndag kl. 19.00. Du vælger selv at løbe eller gå på det tidspunkt, der passer dig!

Introduktionsløb i Provstlund (Lund) og Skærven i Løsning. Disse baner er lavet på begynder niveau, dvs. at du kan gennemføre banen uden forhåndskendskab. Banen er ca. 2 km lang og går på veje og stier. Gå på opdagelse i dit lokalområde, du prøver at finde vej efter kort, opdager måske nogle nye steder og får motion med i købet.

Vi har lavet en introduktionsvideo, som forklarer omkring orienteringskortet, se den her!

Du kan hente og printe kortene her:

Provstlund (Lund):

Startsted: Søvænget 2, Lund, 8700 Horsens

Hent kortet (introduktionsbane på 2,6 km) her:

Skærven/ Løsning

Startsted: Rævebjergvej 19, 8723 Løsning

Hent kortet (introduktionsbane på ca. 2 km): her

Du kan også prøve orienteringsløb i skoven!

Har du lyst til at prøve sværere og længere baner, har vi lavet 6 baner i Ølsted Kærskov / Dallerup Skov. Sværhedsgraden på banerne varierer fra svær til begynder, begynder banen svarer til introduktionsbanen. Det koster 20 kr. pr. kort for voksne og 10 kr. for børn for banerne i skoven. Dette tilbud kalder vi selvbetjenings o-løb, og du finder startsted og baner her

Vi trækker lod om en jubilæums t-shirt blandt alle der har lagt et billede af deres deltagelse op på Horsens Orienteringsklubs facebook side!

Tag dine børn med ud og prøv!