Prison Break – er i udbrud trods Corona

Så vil du hjælpe til søndag den 11. oktober?

Igen i år – og på trods af corona – er Prison Break – MTB-løb med udgangspunkt i Fængslet atter på banen.

Pt. er tilmeldingen lukket med 200 deltagere tilmeldt, men vi forventer, at det bliver muligt at udvide antallet eller muligvis lave flere grupper med forskudt start. Så nedenstående kan ændre sig afhængig af, hvad der er muligt på dagen. Yderligere oplysninger kommer, så snart jeg får dem.

I lighed med tidligere år har vi sagt ja til at hjælpe som rutevagter/vejvisere rundt på ruten – primært i og omkring Hansted Skov og ved start/slut på løbet.

Løbet starter kl. 10 og har en 20 og en 46 km rute. Makstiden for løbet er 3,5 timer, så sluttiden for os vil være ca. kl. 14.

De, der står tættest ved start, skal typisk også dække nogle af de sidste pladser på ruten. De vil derfor få den længste vagt fra kl. 10 – ca. kl. 14. Alle øvrige skal være på plads på et tidspunkt mellem kl. 10 og 13, og kan gå hjem, når sidste deltager er forbi, hvilket vil give de fleste en ”arbejdstid” på ca. 3,5 time.

Sidste år var vi 38 fra klubben, der havde valgt at hjælpe med, og jeg håber, at vi kan blive nogenlunde samme antal i år. Til orientering kan jeg oplyse, at vi sidste år tjente vi 16.000 kr. til klubkassen for vores hjælp.

Hvis du har mulighed for at hjælpe, vil jeg bede dig snarest sende mig en mail på ole.sogaard@gmail.com eller skrive dig på listen i klubhuset. Skriv gerne hvis du har særlige ønsker.

Vil du vide mere om Prison Break, kan du se mere på løbets hjemmeside: mtbprisonbreak.com eller FaceBook-side: Horsens MTB Prison Break 2020.

Har du spørgsmål til vores opgave eller andet, er du velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon 27901027.

Vi håber, at du har lyst til at være med og dermed give en økonomisk håndsrækning til klubben.

På bestyrelsens vegne
Ole Søgaard