Lørdagsløb med betjening, igen…

Fra lørdag 10. april vender vi tilbage til lørdagsløb med betjening og tidtagning. Løbsstart i tidsrummet 12.30 til 14.00.

Det bliver efter nogenlunde samme model som i sensommeren og efteråret 2020 inden 2. nedlukning. Dog er der den markante forskel, at det generelle forsamlingsloft nu er på 10 personer, mod 50 personer for et halvt år siden. Det betyder, at der ikke vil være resultatformidling på pladsen og løberne bedes gå til deres bil umiddelbart efter målgang.

De mere præcise retningslinjer kan ses i filen her

Vi ved, at mange har et ønske om at vi fortsætter med løb over flere dage, men af flere årsager vil det ikke være farbar vej.

I Statsskovene har der været tale om en midlertidig ordning med løb som kunne afvikles over hele dage og flere dage. Naturstyrelsen ønsker at vi vender tilbage til løb på et angivet tidspunkt på 1 dag, således at der er plads til andre aktiviteter i skoven. Kort sagt kan vi ikke booke os ind med flere dage til løb.

I de private skove har der også været velvilje til udvidede muligheder for løb. Flere private skovejere har dog nævnt at der er tryk på deres skove og at de fremover vil overveje tilladelser til løb. I disse tilfælde er det et godt argument, at vi kun er i skoven i et meget begrænset tidsrum.

Alt dette har betydning for skovens dyr som vender tilbage til området efter vores løb.

På Træningsudvalgets vegne

Tommy og Lars