Camilla Søgaard og Oliver Friis er udtaget til VM i MTB Orientering

Camilla Søgaard og Oliver Friis fra Horsens Orienteringsklub er udtaget til VM i MTB Orientering i Finland fra den 10. – 18 juni. VM arrangeres d. 10-18. juni i Kuortane i Finland ca. 300 km nord for Helsingfors.
 
Det er lykkes at få et par kommentarer fra rytterne:
 
Camilla Søgaard: Det er altid fedt at blive udtaget til et mesterskab, og det bliver spændende at skulle køre internationale konkurrencer igen efter næsten 1,5 års pause. Jeg føler mig rimelig godt kørende fysisk og fik godt flow i min orientering til mtbo campen i den forgangne weekend, så jeg glæder mig!
 
Oliver Friis: Jeg er selvfølgelig glad for udtagelsen, der er gevinsten af en solid vintertræning, og en forsat stabil udviklingskurve på min orienteringsteknik. Favorit distancen er forsat Massestarten, som ligger på førstedagen, hvilket gør det ekstra spændende, når vi ikke har kørt internationale konkurrencer siden VM i Danmark i 2019.
 
Landsholdet tager d. 20-24/5 til Finland for at køre de finske mesterskaber og for at få en fornemmelse af det finske terræn, og hvordan det skal angribes.
 
Horsens OK ønsker begge ryttere Held og Lykke til VM!