Lørdagsløb, klubhuset og Corona

De fleste restriktioner for foreningslivet er ophævet og vi kan nu i højere grad tilbyde “åbent hus” som vi traditionelt gør til lørdagsløbene i januar og februar.

Vi må bruge hele klubhuset inkl. baderum, dog er der krav om brug af mundbind eller visir for personer på 12 år og ældre. Kravet gælder dog ikke, når man sidder ned.

Sundhedsmyndighederne har stadig anbefalinger til foreningsaktiviteter i områder med høj smitte og i skrivende stund gælder det hele Horsens Kommune. Det anbefales f.eks. at man møder omklædt op til sportsaktiviteter når det er muligt og det anbefales at man holder afstand.

For vore Lørdagsløb betyder det nu, at de til en vis grad kan afvikles som i de gode gamle dage inden Coronaen. Omkring løbet kan vi mødes i klubhuset med de ovennævnte restriktioner og anbefalinger. Der vil sikkert være løbere som ikke ønsker at komme i klubhuset og de skal også have mulighed for at deltage. Derfor vil vi anbefale arrangørerne at opsætte registreringen, så det også er muligt at blive betjent gennem et åbent vindue, for den løber der måtte ønske det.

Til årets første to lørdagsløb har vi haft besøg af mange “nye” ansigter og det er jo dejligt. I kan alle hjælpe med til at styrke denne udvikling ved at dele de Facebook-begivenheder som oprettes på løbene. Del dem i de lokale grupper hvor I bor, så vi når bredt ud med informationen om vore aktiviteter.

Vi ses til lørdagsløb!

Bestyrelsen Horsens Orienteringsklub

Tommy Jakobsen