Kom med til JFM- og DM-stafet

Skal du med til jysk-fynske og/eller danske mesterskaber i stafet efter sommerferien? Så står vi som Træningsudvalgets stafet-holdsættere klar til at hjælpe med at finde stafetmakkere og sætte hold for klubbens seniorløbere (Ungdomsudvalget sætter hold for ungdomsløberne).

JFM-stafet finder sted lørdag 20. august i Hårsbjerg, hvor Horsens OK selv er arrangør. Men selv om du eventuelt skal hjælpe med arrangementet, kan der – afhængigt af, hvilken opgave du har – være mulighed for, at du kan løbe også. Det må du aftale med din funktionsleder. Og skal du ikke hjælpe, skal du selvfølgelig løbe 😉.

DM-stafet finder sted lørdag 10. september i Slotslyngen på Bornholm.

Klubbens målsætning er, at vi skal stille med mange løbere til mesterskaber, og at vi skal vinde medaljer. Er du interesseret i at være med, beder vi dig derfor om at melde dig til løbene i O-Service snarest muligt, så vi har tid til at se på at få stillet fuldtallige og stærke hold for Horsens OK.

Det vil sige, at vi beder om din tilmelding i O-Service senest fredag 5. august til JFM-stafet og senest fredag 19. august til DM-stafet. – Fristerne gælder for både ungdoms- og voksne løbere!

Med venlig hilsen
Tove Straarup og Britta Ank Pedersen