Eigil Nielsen modtager årets fiduspokal

Eigil Nielsen modtager fiduspokalen for 2022
 
I Horsens OK overrækker vi hvert år en pokal til et medlem der har gjort en særlig stor indsats til gavn for medlemmerne.
 
Det er fiduspokalen og i går kunne jeg overraske Eigil Nielsen, der var medarrangør af åbent hus løbet.
 
2022 vil stå som året hvor vores klubhus blev renoveret og her har Eigil gjort en særlig indsats. For at tingene skal blive til noget er der nogen der skal gå forrest, række hånden op byde sig til, det er der faktisk rigtig mange der har gjort i forbindelse med renoveringen af klubhuset, således har rigtig mange klubmedlemmer gjort en stor indsats. Men bestyrelsen har valgt at give pokalen til Eigil, fordi vi syntes at du har gået forrest i arbejdet, taget ansvar og brugt din tekniske indsigt til at koordinere og finde gode løsninger på de praktiske udfordringer, der kommer når et gammelt klubhus skal renoveres. Resultatet er et flot og nyrenoveret klubhus til gavn for vores klubliv, samtidig sparede vi en masse penge fordi klubbens medlemmer selv udførte håndværkerarbejdet.
 
Eigil også en stor indsats på andre områder, du var bl.a. medstævneleder til årets velbesøgte jubilæums Thy lege og du arrangerer som i dag ofte træningsløb og giver en hånd med postudsætning.
 
Kære Eigil, tak for indsatsen og tillykke!