Klubtur til Nordjysk 2-dages 2023 (Blokhus/Svinkløv 10-12.marts)

 

Kom frit frem, hvis du vil med!! Jeg har indtil nu fået tilmeldinger fra: Tommy, Britta, Hans Jørgen, Torben og Vibeke (hvis du har tilmeldt dig, men ikke er nævnt her,  så kontakt mig, jeg kan godt være glemsom….). Tilmeldingsfrist til selve løbet i O-service er 26. februar, jeg vil gerne have nogle tilmeldinger før, for det gør mig lidt nervøs for økonomien i turen når der ikke er flere….. Du må godt tilmelde dig “uforpligtende”, bare jeg får besked hvis du alligevel ikke skal med.

Info om turen:

I 2023 afviklesNJ2D efter denne plan:

10. marts, fortræning og natprolog i Blokhus

11. marts, Langdistance i Svinkløv

12. marts, Mellemdistance i Svinkløv

Vi skal bo på Bulbjerghjemmet, som ligger ca 25 km / 35 minutter i bil fra Svinkløv.

Vi har før boet på Bulbjerghjemmet, som har en stor gammel hovedbygning og to nyere fløje med værelser. Der er god plads og 17 værelser med i alt 62 senge. https://bulbjerghjemmet.dk

Vi har huset fra fredag kl 15 til søndag kl 15. Turen bliver ”som den plejer”. De som vælger at ankomme fredag sørger selv for aftensmad. Jeg køber ind til morgenmad og madpakkesmøring både lørdag og søndag, samt aftensmad lørdag. Frivilllige tilbereder maden og medbringer kage til kaffen. Ved afrejse skal vi rydde op, vaske op etc, måske lige feje, men rengøring er med i lejeprisen. Der er senge med dyne og hovedpude, man skal selv medbringe linned.

Prisen bliver ca 400 for voksne og 200 for børn/unge 5-20 år.

Tilmeldingen er åben  på mail karen.sieg@gmail.com eller mobil 23 21 83 11. Nærmere info sendes til de tilmeldte når turen nærmer sig.