Træningstur og divisionsmatch 15.-16. april

Søndag 16. april skal Horsens OK løbe årets første divisionsmatch, hvor der er brug for, at alle medlemmer – begyndere og øvede, unge og voksne – stiller op og kæmper for klubben.

Løbet foregår i Stenbjerg i Thy, og klubben har derfor et fantastisk tilbud til medlemmerne:

I indbydes til træning lørdag i naboterrænet Bøgsted Rende, så I kan vænne jer til terræntypen, og der er reserveret overnatning og forplejning på Agger Hostel, så I slipper for at komme meget tidligt op søndag morgen for at komme til divisionsmatch.

Til dem, der ikke deltager i turen lørdag, tilbydes som vanligt gratis bustransport søndag frem og tilbage fra klubhuset til divisionsmatchen.

Se indbydelsen til dette fantastiske tilbud og glæd dig til en dejlig weekend midt i april sammen med dine klubkammerater.

Tilmeldingen til træning og overnatning er åben hos Runa Iversen.

Tilmeldingen til divisionsmatchen er også åben i O-Service, så meld dig til med det samme, så dine klubkammerater kan se, at vi stiller stærkt op.

Undertegnede glæder sig til at tilbringe en weekend i starten af marts i Bøgsted Rende for at forberede gode baner til jer og håber på at se mange til både træningstur og divisionsmatch.

Kom så Horsens. Vi kæmper for en plads til DM Hold (der i år afholdes ved Viborg).

 

Venlig hilsen banelæggerne til træningen lørdag

Hans Jørgen Vad og Britta Ank Pedersen