Tilmeld dig divisionsmatchen 3. september

Tilmeldingen til divisionsmatchen 3. september er åben i O-Service, og alle klubbens medlemmer opfordres til at melde sig til løbet.

Ved den første match i foråret manglede vi kun ganske få point for at lægge os i spidsen af 1. division, så når vi stiller med et større hold til september, har vi chancen for at gå helt i top. Vi løber for en plads til årets DM for klubhold!

Der er brug for alle, store og små, begyndere og øvede, og alle andre ind imellem, for at fylde de 96 pointgivende pladser ud – og vi skal også helst have reserver i alle klasserne. Så meld dig til og få en fantastisk oplevelse sammen med en masse klubkammerater. Er du ny løber, er det en rigtig god dag at vælge til dit første konkurrenceløb for Horsens OK.

Klubben betaler startafgiften, og der er gratis bustransport fra/til klubhuset.

Tilmelding sker i O-Service. Husk at vælge Nordkredsens 1.-divisionsmatch i Uhrehøj/Myrhøj. Skriv BUS under bemærkninger til egen klub, hvis du vil have en plads i bussen.

Er du i tvivl om, hvilken klasse du skal melde dig til, eller har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 2363 8225 eller mail britta.ank.pedersen@gmail.com.