Wild Midt West 2023

Fra banelæggerne skal der lyde en stor tak til alle fremmødte løbere til årets Wild Midt West. Vi havde i år lagt startstedet til foden af Isenbjerg og blev begunstiget af vejrguderne, der gav os en solbeskinnet dag med et par små regnbyger iblandt.

Ikke mindre end 81 løbere fik en tur i plantagen og det er så vidt vides det højeste deltagerantal i mange år, desværre havde vi ikke forudset denne store interesse for løbet, så vi måtte allerede inden kl. 11.00 konstatere, at vi ikke havde fået trykt tilstrækkeligt med løbskort. Vi vil gerne beklage dette for de, ganske vist få, der kørte igen uden at få løbet, men også for jer, der ventede til der kom løbere i mål, som så velvilligt overdrog deres kort til de ventende. Også tak til jer der med stor ihærdighed forsøgte at finde en teknisk løsning, så vi måske kunne have fået printet flere kort, hvilket dog måtte opgives.

Tak for jeres tålmodighed, vi håber at alle havde en god dag i skoven trods disse vanskeligheder, vi synes selv, det var en god dag hvor humøret var højt blandt alle deltagere.

Tillykke til de to vindere af trofæerne – Susanne Thyssen og Troels Nielsen.

Vi glæder os til at se jer igen til næste år, hvor plantagen venter med nye udfordringer.

Tak for i år

Karsten – Kirsten og Jørn

Løbets resultater ligger her: Resultater WMW-2023