Skal du med til DGI’s – crossløbsserie? – Første løb er på lørdag i Juelsminde.

Første løb er på lørdag i Juelsminde, og der er allerede 7 deltagere fra Horsens OK tilmeldt.
Tilmelding online indtil fredag kl. 23.59 for 100 kr. for et løb ellers tilmelding på stævnepladsen.

I perioden 28. oktober 2023 – 24. februar 2024 afholder DGI Sydøstjylland traditionen tro deres cross-løbsserie. Serien består af 7 løb med 7 forskellige foreninger som værter , heriblandt Horsens Orienteringsklub. Løbene foregår typisk på skovstier eller græs – og grusunderlag i bakket terræn. Man vælger selv om man vil løbe 5 km eller 7,5 km – og for børn op til 13 år er det også muligt at løbe 2,5 km.

Crossløbs-serien er for alle; den almindelige motionist, som ikke har fokus på at vinde og løberen, som løber for at få en god placering på resultatlisten. Til hver løbsrunde gives der point efter placering i egen aldersklasse. I det samlede resultat er det de 5 bedste løbsrunder som tæller. Ønsker man kun at deltage i et par løb er det naturligvis helt ok.

Prisen er 450 kr. for hele serien (7 løb) ved samlet tilmelding
Enkelt løb: 100 kr. pr. løb indtil fredag før løbet kl. 23.59 – herefter er prisen 120kr.

Vi er en lille flok fra Horsens Ok som plejer at deltage, men vil opfordre til at flere deltager. Det er både nogle gode og udfordrende ruter og et rigtig hyggeligt arrangement med mulighed for hygge med kage og varme drikke bagefter.