Åbent hus og orienteringsløb lørdag 6. januar 2024

 
Hver lørdag i januar og februar mellem klokken 12.30 og 14.00 slår vi dørene til klubhuset op for alle, der har lyst til at prøve orienteringsløb.
 
Såvel nye som garvede løbere, ikke-medlemmer og medlemmer af klubben er meget velkomne.
Vort klubhus ligger smukt ved Bygholm Sø på adressen Åbjergskovvej 6, 8700 Horsens og der kan parkeres lige uden for døren.
 
Der vil være hjælpere i gule veste til at give dig og din familie en god instruktion, så I kommer godt i gang.
Det kræver ikke specielt udstyr at deltage. Tag blot varmt træningstøj og et par løbesko på. Du får et kort med ruten udleveret og kan låne et kompas.
 
Der er ruter af forskellige sværhedsgrader og længder, så alle får en god mulighed for at prøve orienteringsløb på et passende niveau. I er velkomne til at følges ad på ruten. Der er tidtagning, så du kan checke din tid mod de andre.
 
Efter strabadserne er der mulighed for at købe varm kakao og boller i klubhuset og husker du et håndklæde, kan du få et varmt bad.
 
Her er en beskrivelse af dagens baner:
Bane 1 – Svær, lang: 9,0 Km og 28 poster
Bane 2 – Svær, mellemlang: 6,1 Km og 18 poster
Bane 3 – Svær, kort: 3,4 Km og 14 poster
Bane 4 – Mellemsvær: 4,5 Km og 16 poster
Bane 5 – Let: 3,5 Km og 16 poster *
Bane 6 – Begynder: 2,3 Km og 16 poster *
* på banerne 5 og 6 er der snitzlet (afmærket) fra post 3 til 4.
 
Pris for deltagelse: 10 kr. for børn og 20 kr. for voksne pr. kort.
 
Der kan startes mellem kl. 12.30 og 14.00 og posterne indsamles fra kl. 15.00.
 
NYTÅRS-PRÆMIER: I anledning af nytåret har arrangørerne indlagt et par små ekstra konkurrencer: Der er en lille præmie til hurtigste løber fra sidste post til mål. Der er to præmier, idet der er to forskellige mål-poster. Banerne 1, 2, 3 og 4 har samme målpost og banerne 5 og 6 har samme målpost – så husk at give den gas i spurten.
 
Dagens banelæggere og arrangører er Tommy Jakobsen, Mille Jakobsen, Henning Mindstruplund og de glæder sig til at se jer.