Mindeord for Karsten Stald

Min bedste ven i klubben Karsten Stald er gået bort i en alder af 68 år. For et par år siden fik Karsten kræft i nyren, og desværre spredte kræften sig. Gennem den sidste måned var Karsten svækket. Heldigvis fik jeg en kort snak til sidst med Karsten.

Da Karsten meldte sig ind i klubben, opstod der hurtigt et venskab, og vi har arrangeret mange løb sammen.

Gode minder er der heldigvis mange af, og mange af klubbens medlemmer har haft et fortrinligt samarbejde med Karsten.

Med Karstens skifteholdsarbejde hos Falck og heraf fridage på hverdage påtog Karsten sig mange opgaver i klubben, som skulle klares mellem kl. 8-16.

Karsten var i en kort periode medlem af bestyrelsen, og blev i 2001 årets idrætsleder i kommunen.

Men rampelyset var ikke noget for Karsten. Han ville blot gerne hjælpe i klubben.

I flere år var Karsten ansvarlig for klubbens materiel. Ligeledes var Karsten meget engageret i Skoleorientering. Mange træningsløb blev arrangeret, og Karsten sagde sjældent nej.

Når jeg arrangerede træningsløb med Karsten, og mente, at nu var vi klar til løb, havde Karsten lige en ekstra snitsling der skulle hænges op. Perfektionisme satte Karsten pris på.

Den sjoveste oplevelse var, da Karsten, Knud og jeg arrangerede Thy-Lege på Endelave. Her var alt dog ikke perfekt, og vi fiflede lidt med korttegningen, eller rettere sagt Karsten gjorde.  Det er blot et af de mange gode minder, jeg har fra venskabet med Karsten.

Klubben har mistet en ildsjæl, og ud over mig selv er der mange i klubben, som har mistet en god ven og klubkammerat.

Æret være Karstens minde
Lars Sørensen