Løbstilmelding og løbskonto

Konkurrencesæsonen står for døren og løbskalenderen frister med masser tilbud om åbne løb.  Løbstilmelding til åbne løb i Danmark foregår i O-service – tilmelding for orienteringsløbere

Adgang til O-service kræver login med brugernavn og adgangskode, som du gerne skulle have fået i forbindelse med indmeldelse i klubben. Hvis brugernavn og adgangskode er blevet væk, skal du henvende dig til Tove Straarup på e-mail.

Når du har lavet dine tilmeldinger, sørger Tove for, at de bliver sendt til arrangørerne, ligesom hun sender betaling til dækning af startafgifter. Derfor skal du, når du tilmelder dig åbne løb sørge for at have penge på din løbskonto, som Tove administrerer.

Indbetaling til løbskontoen sker på netbank reg. 9211 kontonr. 035 0100 539 (Spar Nord) eller via mobilepay: 890210 (Horsens OK – Løbskonto).

Det er billigst for klubben at modtage penge via bankkontoen, så det foretrækker klubben, men vigtigst er at du holder dig ajour med om du skylder penge på din løbskonto. Er du i tvivl om hvad der står på din løbskonto, så spørg gerne Tove.

Læs mere om løbstilmelding Løbstilmelding – HORSENS ORIENTERINGSKLUB (horsensok.dk)  – hvor der også ligger et par vejledninger i hvordan man bruger o-service. Men spørg din træner eller Tove eller kassereren hvis du er i tvivl om noget.