Klubture til Nordjysk 2-dages og Påskeløbene 2015

Specielt til dig der ikke har været på klubtur før: Tag og prøv det!! Vi bor i hytter med god plads til alle, typisk får hver familie sit eget værelse. Turleder organiserer maden, men du kan blive pålagt en opgave. Du slipper for at køre en lang tur hjem mellem stævnedagene, eller selv sørge for overnatning og mad. Alle klubbens medlemmer er velkommen, nye og gamle, begyndere til elite. Det er rigtig hyggeligt at være sammen i hytten og slappe af, diskutere vejvalg, lave mad, spise etc. Både for børn og voksne!
Husk tilmelding til selve stævnet på o-service, klubturen står for socialt samvær, mad og tag over hovedet.
Ring til Karen (23 21 83 11) hvis du vil vide mere om turene før du melder dig til.

Klubtur Nordjysk 2-dages Hammer Bakker 14-15. marts

Vi skal bo i Tandallejren, Vestbjerg Skovvej 13, 9380 Vestbjerg (http://www.tandallejren.dk). Hytten ligger i Hammer Bakker få km fra stævnepladsen. Der er 60 senge fordelt på 10 værelser.

Vi har hytten fra lørdag kl 10, så der er mulighed for evt at køre til hytten før start om lørdagen. Der er bestilt rengøring så søndag skal vi bare rydde op og feje og være ude af hytten kl 12.

Der er fælles mad fra eftermiddagskaffe lørdag til madpakke søndag, som vi smører ved morgenmaden. Du risikerer at blive pålagt en opgave med at bage boller eller kage. Man skal selv medbringe sengelinned og håndklæder.

Pris 300 for voksne, 150 for børn/unge mellem 5 og 20 og gratis for børn under 5 år.

Tilmelding til karen.sieg@gmail.com eller 23 21 83 11 eller på listen i klubhuset. Skriv hvor mange I er i hver aldersgruppe og om I evt vil bage kage eller boller. Tilmeld dig hurtigst muligt, men jeg kan tage eftertilmeldinger helt frem til mandag 9. marts (køber mad til turen tirsdag).

Betaling helst ved bankoverførsel (så kan jeg bedre holde styr på hvem der har betalt).

Merkur Andelskasse reg nr 8401 kontonummer 0001163395 skriv navn og NJ2D

Klubtur til Påskeløbene på Djursland 2-4. april

Vi skal bo på Røndegård, Tangbakkevej 2, 8410 Rønde (http://roendegaard.dk/vestflojen) i en stor feriebolig med 9 soverum. Der er udsigt over Kaløvig og gode legemuligheder, bl.a. trampolin.

Vi har boligen fra torsdag kl 12 til lørdag kl 12 og der er bestilt rengøring. Fælles mad fra eftermiddagskaffe torsdag til madpakke lørdag. Du risikerer at få en opgave med at bage eller tage en middagsret med. Man skal selv medbringe sengelinned og håndklæder, kan dog lejes for kr 50 pr person.

Pris 600 for voksne, 300 for børn/unge mellem 5 og 20 år, gratis for børn under 5 år.

Tilmelding og betaling til Karen, se oplysninger under turen til Hammer Bakker. Tilmelding hurtigst muligt, senest mandag 23. marts så jeg kan aftale antal senge med udlejer og fordele madopgaver til deltagerne. Skriv Påske og navn ved indbetalingen.

Venlig hilsen Karen