Udvidet klubtur til NJ2Dages i Skagen

Nordjysk 2-dages afholdes i Skagen den 12-13. marts 2016. Der er bestilt 5 hytter/ferielejligheder på feriecenter Skagen Strand i Hulsig, ca 10 km syd for Skagen – tæt på Bunken Klitplantage hvor der er fortræning fredag samt natsprint fredag aften.

Du kan tilmelde dig en udvidet klubtur, fra fredag eftermiddag til søndag formiddag, vi har hytterne fra kl 15 fredag til søndag kl 10.30. Feriecenteret ser lækkert ud – se deres hjemmeside http://www.skagenstrand.dk/. Vi har adgang til badeland, som er åbent dagligt 8.30 til 21.
Du kan også komme på “den sædvanlige tur” med ankomst lørdag og afrejse søndag.
Prisen er 400 for udvidet tur og 300 for “sædvanlige tur”, børn og unge 5-20 kommer med for halv pris og børn under 5 år er gratis.
Forplejning: På udvidet tur sørger du selv for aftensmad fredag, men lørdag morgen er der morgenmad og smøring af madpakker til dagen. “Sædvanlig tur” har mad fra eftermiddagskaffe lørdag til og med smøring af madpakker ved morgenmaden søndag.
Lørdag aften spiser vi i et lokale med plads til alle – der er ikke køkken i dette lokale, så jeg planlægger at give een familie fra hver hytte ansvar for en pastasovs/sammenkogt ret eller lignende til 7 personer. Salat + dessert laver vi i fællesskab i een af hytterne. Nærmere info når jeg har fået tilmeldingerne.
Der er 7 pladser i hver hytte, pt har jeg ca halvdelen af sengene besat, så skynd dig hvis du vil med på turen – vi kan ikke bestille ekstra hytter, da de forlængst er reserveret til andre klubber.
Tilmelding på sedlen i klubhuset eller direkte til mig. Min mailadresse: karen.sieg@gmail.com og tlf 23 21 83 11.

Venlig hilsen Karen