Er der interesse for klubtur til Påskeløbene ved Kolding?

Til Påskeløbene 24-26.marts har jeg reserveret Stenbjergkolonien, som ligger nordøst for Kolding, 20-25 km fra løbsområderne. Der var ikke nogen egnede steder tættere på, det er dog en del nærmere end helt hjemme fra! Der er 44 sengeplader fordelt på 9 soverum, de fleste rum er med 6 senge. Se mere om kolonien her: http://www.ungdomsringen.dk/det-sker/friluftsliv/hytteudlejning

Jeg har hørt fra flere medlemmer, at der nok ikke er interesse for denne tur – fordi Kolding ikke er så langt væk, kolonien er nord for Kolding og løbene syd for, og det er meget kort tid efter turen til Skagen.

Jeg afventer til 1. februar – hvis jeg ikke har fået omkring 20 tilmeldinger på dette tidspunkt, så bliver turen aflyst.
Så skynd dig at skrive eller ringe til mig – eller skrive dig på listen i klubhuset – hvis du vil sikre at turen gennemføres.

Normalpris for denne tur, med mad fra eftermiddagskaffe torsdag til og med madpakker til løbet lørdag, er 600 for voksne, 300 for børn og unge 5-20 år og gratis for børn under 5 år. Det bliver måske billigere i år, da kolonien koster mindre end vi plejer at give for overnatning i påsken.

Hvis turen gennemføres er det også muligt at tilmelde sig efter 1. februar – men kom ud af busken nu så den ikke bliver aflyst!
Min mailadresse: karen.sieg@gmail.com og tlf 23 21 83 11.

Venlig hilsen Karen