Vil du med ud og køre MTB og MTBO i Rold Skov?

Så har du chancen, hvis du tilmelder dig klubturen den 9. – 10. april.

Det er nemlig lykkedes at få mulighed for at supplere weekends gode program med mulighed for at køre MTB og MTBO.

Rold Skov har nogle rigtig gode MTB-spor, og dem vil vi prøve, men vi vil også køre MTBO – orientering på MTB – på de specielle MTBO-kort, der er lavet over en del af Rold Skov.

Lørdag vil vi primært køre i Rold Nørreskov, mens vi søndag vil køre i Rold Mosskov, da Rold Skov OK’s løb finder sted i Rold Nørreskov.

Du kan køre MTB hele weekenden, men du kan også deltage i klubturens træninger lørdag, og køre MTB søndag i stedet for at deltage i Rold Skov OK’s løb.

Du behøver ikke at være en ”ørn” til at køre MTB, men du skal have en mountainbike for at være med. Når du tilmelder dig, bedes du angive dit niveau.

Når vi skal køre MTBO, skal vi bruge en kortholder, men har du ikke én selv, har vi en del kortholdere til udlån, og der burde være nok til alle.

Oplysninger om klubturen i øvrigt kan du finde i programmet her: https://www.horsensok.dk/arkiver/7923

Horsens OK har stadig ledige værelser på hånden på Rebild Vandrehjem , så skynd dig at tilmelde dig til Britta Ank Pedersen, mail: britta.ank.pedersen@gmail.com, tlf. 23638225, senest søndag aften 3. april.

Tilmelding til MTB-træningerne skal sendes til Ole Søgaard, mail ole.sogaard@gmail.com . Her bedes du angive dit MTB-niveau (begynder/middel/ekspert), om du har en kortholder, og hvor stor en del af weekenden du vil cykle: lørdag formiddag, lørdag eftermiddag, søndag eller hele weekenden.

Detaljer om MTB-delen af turen bliver udsendt mandag/tirsdag før weekenden. Øvrige detaljer fremsendes umiddelbart efter modtagelse af din tilmelding.

Venlig hilsen

MTBO-udvalget

Ole Søgaard