Pressemeddelelse – Medalje-regn over Horsens OK

Fredag d. 22/4 blev der afholdt danmarksmesterskaber i orienteringsdisciplinen sprint i Haderslev by med godt 460 løbere stillende til start. To dage efter, søndag d. 24/4, blev der dystet om DM-medaljer i ultra-langdistance på Rømø med 415 deltagere. Horsens Orienteringsklub deltog i begge konkurrencer med både junior- og senior-løbere.

I Haderslev stillede Horsens med 37 løbere til start. I juniorklasserne vandt Theresa Skouboe guld i klassen D12 og Jonas Kokholm løb sig til sølv i H12. Ligeledes vandt Rebecca Loft Thyssen guld i D14. Blandt seniorerne gjorde især kvinderne sig bemærket, idet Irene Mikkelsen vandt bronze i D40, Susanne Loft Thyssen vandt sølv i D45, Britta Ank Pedersen vandt bronze i D55 og Elin Holm Jensen vandt bronze i D65.

De glade medaljetagere i til sprinten i Haderslev. Fra venstre Rebecca Loft Thyssen, Jonas Kokholm og Theresa Skouboe
De glade medaljetagere  til sprinten i Haderslev. Fra venstre
Rebecca Loft Thyssen, Jonas Kokholm og Theresa Skouboe

På Rømø løb 25 løbere for Horsens, og også her blev det til podieplaceringer. Theresa Skouboe løb en bronzemedalje hjem i D12, og Rebecca Loft Thyssen og Jacob Klærke Mikkelsen tog guldet i henholdsvis D14 og H14. Blandt de lidt ældre klubkammerater indtog Irene Mikkelsen 2. pladsen og vandt dermed sølvet i D40. Tove Straarup vandt bronze i D60.

Glade juniorer til ultra-langdistance på Rømø med deres  medaljer. Fra venstre Theresa Skouboe, Jacob Klærke Mikkelsen og Rebecca Loft Thyssen