Test af Livelox og MEOS ved træningsløb i Skanderborg

Ved den kommende lørdags træning i Skanderborg Dyrehave testes Livelox, som er en svensk web-baseret tjeneste, der bruges til at analysere ens løb f.eks. i forhold til andre løbere i samme klasse. Systemet er relativt nyt men meget udbredt i Sverige. Det kan sidestilles med programmet QuickRoute, som nogen måske kender; dog indeholder det en del mere funktionalitet og er som nævnt web-baseret.

Løbet i Skanderborg er nu uploaded til Livelox, og for at udnytte de fine muligheder for at analysere sit løb, skal man registrere sig. Det gøres ved at gå ind på Livelox’ hjemmeside, som findes på www.livelox.com. Vælg ”Create User Account”. Herefter vil man kunne søge efter løbet i Skanderborg og uploade GPS data fra sit løbeur ved at trykke på ”Add Route” ud for det konkrete løb – sørg for at være logget ind. Det anbefales inden da at kigge på tidligere (svenske) løb, hvor der er uploaded GPS data, så man kan få et indtryk af mulighederne.

Jo flere, som uploader sine løb ved træningen på lørdag, jo bedre, idet der bliver bedre mulighed for at sammenligne sine vejvalg med andre løbere.

Der vil også være mulighed for at installere Livelox app’en på sine smartphone, således vi kan vise live tracks fra banerne. Sørg for at lade din telefon helt op, registrer dig på Livelox og installér app’en. Ved løbet i Skanderborg vil jeg være behjælpelig med at få det op at køre, hvis det skulle være nødvendigt. Det vil så være muligt, at se løberene i forhold til hinanden på banerne.

For at få yderligere erfaring med anvendelsen af MEOS til beregning, vil beregningen og resultatformidlingen den dag (også) foregå vha. det system. Resultater og splittider vil efter løbet være tilgængelig på Winsplits Online – følg dette link: http://obasen.orientering.se/winsplits/online/dk/default.asp?start=true

Skulle der være spørgsmål til anvendelsen af Livelox, er I velkomne til at henvende jer til undertegnede på allan@allanogruna.dk eller på mobil nr. 2320 6138. Se evt. mere på http://www.floridaorienteering.org/Livelox_Info.htm (beskrivelse på engelsk).