Klubture til Nordjysk 2 dages og Påske 2017 – tilmelding åben – først til mølle!

Nordjysk 2 dages foregår i Blokhus 11-12. marts 2017, fortræning og natløb i Kollerup. Jeg har lejet Hanbohus med godt 50 sengepladser, de fleste i en bygning fra 2007. Derudover diverse andre rum, bl.a. stor spisesal med brændeovn og stort køkken. Vi har hytten fra fredag kl 16 til søndag kl 14. Der er bestilt slutrengøring. Vi skal selv medbringe sengetøj og linned. Jeg organiserer mad fra morgenmad/madpakke lørdag til og med morgenmad/madpakke søndag. Måske uddelegerer jeg nogle opgaver til de tilmeldte! Sengene er fordelt på mange værelser, så familier kan forvente at få hver sit værelse. Hanbohus ligger lidt syd for Blokhus, Sandmosevej 437, Tranum, 9460 Brovst. Prisen er 350 kr for voksne og det halve for børn/unge 5-20 år (for mad og hytte).

Påskeløbene foregår i Nationalpark Thy 13-15. april 2017. Første etape i Tved og 2-3. etape i Tvorup øst (fortræning Bøgsted Rende og Vilstrup plantage). Vi skal bo på Skive lejrskole i Vester Vandet, som ligger lige mellem løbsområderne. Skive Lejrskole har siden 1962 haft til huse i den gamle præstegård fra 1920. Løbende igennem de sidste 8 år, er lejrskolen renoveret, så den fremstår flot og funktionel. Lejrskolen rummer, udover sovesale, desuden opholdsstue med klaver og pejs, stort undervisningslokale med mørklægning, samt 3 baderum. I kælderen er der et lille tørrerum. (Vi var heldige at få lejrskolen, da den først kunne reserveres fra 1. januar, jeg sendte min anmodning kl 0.00 og var lige 2 min foran en anden klub!)
Vi har den fra onsdag den 12.april kl 15 til lørdag den 15. kl 12. Jeg organiserer mad fra morgenmad/madpakke torsdag til og med morgenmad/madpakke lørdag. Der er 31 senge med madrasser, dyner og puder, vi skal selv medbringe linned. Sengene er fordelt på 8 værelser, med 1-8 i hver. Derudover er der nogle ekstra madrasser så vi kan godt være lidt flere end 31. Der er bestilt slutrengøring, så vi skal bare feje og rydde op efter os. Prisen er 600 kr for voksne og det halve for børn/unge 5-20 år (for mad og hytte).
Tilmelding til begge ture på mail til mig ( karen.sieg@gmail.com) eller på liste i klubhuset.
I Hanbohus er der rigtig god plads, men hvis I vil være sikre på at få plads i Vester Vandet er det bare med at være hurtig med tilmeldingen! (vi plejer at være 30-35 personer på påsketuren)