Husk tilmelding til divisionsmatch og klubmesterskab 23. september

Din klub har brug for dig!

Vi skal løbe op- og nedrykningsmatch søndag 23. september, og der er brug for bred opbakning fra klubbens medlemmer. Med en 1.- eller 2.-plads samlet ved løbet, sikrer vi Horsens OK plads i Nordkredsens 1. division, så vi igen i 2019 kan være med i divisionsturneringen, hvor det er rigtigt sjovt.

Vores modstandere bliver Herning OK fra 1. division samt nr. 1 og 2 fra 2. division. 2. division afgøres først 16. september, men p.t. fører Aalborg OK og Viborg OK.

Løbet den 23. er samtidig klubmesterskab, så det er endnu en grund til at komme af sted. Men selvom du ikke har lyst til at deltage i din klasse til klubmesterskabet, så husk, at til divisionsmatchen har vi brug for løbere på både svære, mellemsvære, lette og begynderbaner. Så meld dig til den klasse, hvor du gerne vil løbe, og vær med til at samle points til klubben. 

Løbet foregår i Rosenholm Skov ved Hornslet nord for Aarhus. Der har været løbet et NightChamp-løb, men for mange vil Rosenholm være ‘jomfrueligt’ terræn, så det er en rigtig 3-i-1 pakke, der tilbydes denne søndag.

Tilmeld dig via O-Service snarest og senest søndag 16. september.

Klubben betaler startafgiften, da der er tale om en divisionsmatch.