Elanor Henriksen udtaget til ungdoms EM

Ungdomslandstrænerne har i dag sat navne på de løbere, der skal repræsentere Danmark ved Europa mesterskabet for løbere under 16 år. Ungdoms-EM eller EYOC afholdes i år i Grodno, Hviderusland 28. til 30. juni.


Elanor Henriksen blev udtaget til holdet for anden gang, da hun også var udtaget sidste år. Elanor havde 3 gode testløb, hvor hun præsterede på et stabilt højt niveau, Elanor blev nr. 5 på sprinten 6 sekunder efter nr. 4, og nr. 3 på både lang- og mellemdistance. Tillykke til Elanor og held og lykke i Hviderusland.

Desværre blev det lige ved og næsten for Theresa Skouboe. Theresa har haft en god forårssæson og har bl.a. vundet bronzemedalje i sprint og sprint stafet. Til testløbene blev Theresa nr. 4 i sprint og nr. 2 på langdistancen, men en 8. plads på mellem betød desværre at Theresa ikke blev udtaget denne gang.

Desuden blev vores ungdomstræner og medlem af Horsens OK Mikkel Holm Nielsen udtaget til Junior VM, der i år foregår på hjemmebane i Silkeborg/Aarhus området fra den 7. – 12. Juli. Mikkel løber for OK Pan Aarhus. Tillykke til Mikkel med udtagelsen og held og lykke!