Sidste informationer før styrketræningen på onsdag i Dagnæscentret! Kom og vær med!

Vi er en flok tilmeldte, men vil gerne være flere. Kom og vær med på onsdag!

Parkering: Parker på bagsiden af Dagnæscentret. Her er fri parkering. Udefra kan man se trappen til 1. sal. Indgangen ved denne trappe skal benyttes, op til receptionen, hvor vi mødes.

Mødetid den 1. aften er kl. 18.45. Fitnesscentret er stort, og en kort rundvisning er nødvendig. Orientering om materiel. Derefter tid til omklædning.

Kl. 19.00 slutter den foregående træning og vi lister ind og indtager rummet, mens det foregående hold rydder op. Vi finder materiel.

Kl. 19.10 starter træningen. Den slutter kl. 20.10.

Vigtigt: 
Man må ikke færdes i træningsfaciliteterne med udendørs fodtøj. Hav derfor til træningen indesko med, samt lange tights, T-shirt og gerne overtræksjakke. Og badegrej.

Medbring en drikkedunk, gerne vandfyldt.

Der er i omklædning/bad skabe til ejendele til aflåsning. Medbring derfor en hængelås. Ellers tag din taske med ejendele med ind i træningslokalet.

Vi glæder os. Vel mødt!

Hans Jørgen Vad

Træningsudvalget

 

Styrketræning kan gøre dig til en bedre orienteringsløber, fordi det kan forebygge skader, der forhindrer dig i løbe kontinuerligt. En af landets bedste H60-løbere, Jess Rasmussen fra Viborg OK, fortæller i denne artikel fra Orientering Online, hvordan styrketræning har været med til at holde ham løbende uden alvorlige skader gennem mere end 40 år. Og det er aldrig for sent at komme i gang!

 

Herunder nærmere beskrivelse af Horsens OK’s tilbud om styrketræning:

Nyt træningstilbud! Kom og vær med!

Boozt dine nytårsforsætter og kom i bedre form til både skiferien og til den nye orienteringssæson.

Træningsudvalget har hyret holdsalen i Fit&Sund, Dagnæscentret, 7 onsdage i træk kl. 19.10-20.10. Første gang er onsdag den 8. januar og derefter de næstfølgende seks onsdage. Vi vil træne balance og koordination samt styrke for alle muskelgrupper, først og fremmest de muskler som styrker ryggen. Alle kan være med fra 13-14 år og opefter. Der vil ikke blive præsenteret øvelser, som f.eks. stiller væsentlige krav til koordinationsevnerne som f.eks. danseøvelser. Vi vil gennemføre træningen som et hold med undertegnede som instruktør og Britta som assistent. I hver øvelsesgruppe vil der være lette og sværere varianter, så alle kan være med.

Træningen starter kl. 19.10 og slutter kl. 20.10. Inden træningen starter skal man have fundet det materiel frem, som skal bruges den pågældende aften samt selvfølgelig være omklædt og klar.

Der er gode omklædnings- og badefaciliteter for mænd og kvinder adskilt, og vi anbefaler, at man bader inden, man kører hjem.

Ved parkering ved Dagnæscentret anbefales, at man parkerer bag centret, så man undgår parkeringsbøder. Kør ad Strandkærvej og derefter nogle meter ad Skolebakken. Kør så til venstre ind bag centret. Når man har parkeret, går man ind og op ad trappen til 1. sal, hvor man så vil møde receptionen.

Bl.a. for at kunne afvikle træningen hensigtsmæssigt, vil vi gerne have en forhåndstilkendegivelse af, om I vil være med. Send denne til mail hansjvad@gmail.com senest mandag den 6. januar. Eller SMS til 2481 4730.

Træningen er gratis for medlemmer af Horsens OK. Undertegnede svarer gerne på spørgsmål. Yderligere information vil blive givet via hjemmesiden senest den 6. januar. Vel mødt til træning!

Venlig hilsen

Hans Jørgen Vad

Træningsudvalget