Vil du være med til at sætte retningen for ungdomsarbejdet i Horsens OK?

Så skal du afsætte eftermiddagen den 19. januar 13.30 – 16.30

Horsens OK er blevet udvalgt til at deltage i Dansk Orienteringsforbunds projekt for Træning af Børn og Unge (TBU). Efter at Tue Lassen m.fl. har skrevet bogen Træning af Børn og Unge Orienteringsløbere er projektet nu nået til sin næste fase, hvor der skal igangsættes en række klubprojekter. Forbundet har udvalgt Horsens OK til at starte på et TBU projekt. Her skal vi sammen med Tue Lassen, gennemføre et eller flere udviklingsforløb med fokus på træning af børn og unge.

Horsens OK ungdomsafdeling spænder vidt. Der er mange aktiviteter hele året rundt for store og små. Det er både aktiviteter for 6 årige nybegyndere og 17 – 20 årige, der løber for en landsholdsplads.

Projektet starter med en temaeftermiddag den 19. januar, hvor vi skal tale om det nuværende ungdomsarbejde for at kunne identificere og prioritere et eller flere mål. Vi skal altså vælge et mål, som Tue via sin erfaring kan hjælpe os med at nå.  Tue Lassen er verdensmester i orienteringsløb, landsholdsløber og udviklingskonsulent for TBU projektet og skal i sidstnævnte rolle hjælpe os med at gennemføre TBU projektet

Har du lyst til at påvirke retningen i ungdomsarbejdet i Horsens OK skal du deltage denne eftermiddag!

Giv gerne besked til madsmikkelsen@yahoo.dk om du kommer