Styregruppemedlem søges til Beringsstafetten

Horsens Orienteringsklub afholder hvert år I samarbejde med Atletica Beringsstafetten i Bygholm Park, i år den 24. August. Beringsstafetten er Horsens største motionsarrangement med ca. 3.000 deltagere. Arrangementet henvender sig til firmaer og privatpersoner der vil have en hyggelig aften med motion og socialt samvær. Læs mere på hjemmesiden www.beringsstafetten.dk

Til styring af løbet er nedsat en styregruppe fra Horsens OK og Atletica. Styregruppen består lige nu af fra Horsens OK: Lars Sørensen, Tove Straarup, Carsten Bai og Flemming Thyssen, samt fire fra Atletica. Styregruppen mødes ca. 3 gange til møde fra marts til juni, og 3 gange i august, inklusiv selve arrangementsdagen. Der er rigtig god økonomi i arrangementet for begge klubber, og derfor et vigtigt bidrag til klubbens drift, derfor håber vi rigtig meget på at der er en person der kunne tænke sig at indtræde i styregruppen for arrangementet. Vi kunne forestille os at du kunne stå for følgende ting i forbindelse med arrangementet:

  • Bestilling af diverse materialer hos Horsens Kommune (vi har bestillingslister på hvad vi skal bruge)
  • Bestilling af trafikskilte og afspærring hos driftsgården (vi har bestillingslister på hvad vi skal bruge)
  • Koordinere hjælpere til opsætning af stævnepladsen (her plejer veteranklubben at træde til, men det skal aftales med dem)
  • Opsætning af diverse trafikskilte og afspærring på stævnedagen (vi har kort over, hvor hvad stilles op)
  • Indsamling og aflevering af skilte igen hos Driftsgården dagen efter.
  • Stå for parkering på dyrskuepladsen på stævnedagen (her skal bruges ca. 5-6 mand fra kl. 17. og frem til start kl. 18.30. Vi har en liste med 7-8 der plejer at hjælpe, det vil de sikkert gerne igen)

Det kræver en med kørekort og trailer, eller at man allierer sig med en der har, samt at man er villig til at bruge af sin fritid på stævnedagen.

Kunne du tænke dig at hjælpe, eller høre nærmere, kontakt Flemming Thyssen på 4026 9071 eller flemmingt73@gmail.com

På styregruppens vegne
Flemming Thyssen