Kommentar til korttrykning i Børgelund

Efter at have læst Carsten Thyssens indlæg vedr. antal trykte kort til løbet i går lørdag, må jeg sige, at jeg ærlig talt er lidt rystet over, at nogle fra vores klub synes at de kan tillade sig at fremføre den slags kritik. Jeg synes, at vi i Horsens OK er lidt priviligerede, at vi blandt klubbens medlemmer har ejeren af et trykkeri, som vi til hver en tid kan henvende os til når vi skal bruge trykte kort – jeg for min part har aldrig mødt andet end venlighed og fleksibilitet fra Carstens side, når jeg har henvendt mig.

Måske er vi ved at blive lidt forvænte mht at vi bare kommer i skoven og så ligger der kort med fortrykte baner i kasser, så vi bare skal bøje os ned og tage det op. I en ikke så fjern fortid var fremgangsmåden jo en helt anden, der blev vi mødt at et klapbord hvorpå der var tapet et master kort af hver bane og så kunne vi bare gå i gang med selv at prikke den bane ind som man havde valgt. Den fremgangsmåde er der jo ingen af os der ønsker tilbage, men at forvente/forlange at arrangøren af et løb og/eller Carsten skal kunne forudse hvor mange løbere, der stiller op på dagen på de forskellige baner er i hvert fald skudt over målet.

Personligt var jeg blandt de heldige der fik lov at løbe den bane jeg gerne ville, men mange af os har vel prøvet at møde en tom kasse og derefter måttet løbe en anden bane end planlagt, men det kan i hvert fald ikke ødelægge min lørdag og det bør bestemt heller ikke skulle ødelægge Carstens lørdag pga uberettiget kritik.

Med venlig hilsen
Jørn Egeberg