Wild Midt West inkl. resultater

                                 WILD MIDT WEST 2021   –     WMW resultatliste 2021

Tak for flot fremmøde til dette års nok mest specielle lørdagsløb. 55 mødte op, heraf 27 fra Horsens Orienteringsklub og tog imod udfordringen med det gamle sort/hvide kort i en målestok vi sjældent ser til almindelige o-løb, nemlig 1:20.000 og hvor kompasretning og skridttælling er et must for at finde frem til posterne i den kæmpestore plantage, som også er et paradis for kronvildtet, hvilket flere af deltagerne havde fornøjelsen af at møde på deres vej frem mod målposten.

Vi 2 banelæggere, som selv har deltaget i det årligt tilbagevendende løb mange gange, var ikke i tvivl om, at det skulle være os 2, der overtog jobbet, da Preben Jørgensen desværre meldte fra. Og selv om det er en helt anderledes måde at lave O-løb på og grundmaterialet er yderst sparsomt, hvilket også betyder mange timer i skoven, for at få det hele til at passe, er der ingen af os, der har fortrudt. Der har været et hav af naturoplevelser, igen med kronvildtet som hovedret.

Stolte blev vi også, da løbets stifter Axel Stobberup dukkede op og i flot stil gennemførte Aftægtsbane, som han selv har døbt løbets korteste bane engang i fordums tider. Axel havde dog også taget kontrolhatten på og vores stolthed fik endnu et hak opad, da han vendte tommelen opad for banen og arrangementet.

Vi sagde tak for godkendelsen, da han imod traditionen blev budt på en snaps, da damernes trofæ skulle overrækkes til årets vinder. Damernes trofæ, der vindes af den Horsens løber, der opnår bedste tid på den Ultrakort bane, blev i år afgjort i et sandt drama, idet der kun var 31 sekunders forskel på nr. 1 og 2, efter de 9,9 km og 13 poster.

Årets vinder blev Tove Straarup i tiden 145.40 og Tove kan nu efter 2 timer 25 min. og 40 sekunders hård kamp med kort, poster, skov og ikke mindst Susanne Baun, sætte trofæet ved siden af sine andre pokaler det næste års tid, hvorefter det igen bliver tid til at forsvare og kæmpe om trofæet på ny.

Herrernes trofæ, som vindes af den Horsensløber, der opnår bedste tid på den korte bane, fandt i år sin vinder i Johan Vestergård, der i flot og stædig stil gennemførte de 18,4 km. og fandt de 24 poster i den utrolig flotte tid af 3 timer 19 minutter og 6 sekunder, mere end 33 min. ned til nærmeste løber.

Både tak og stort tillykke til Tove og Johan fra løbsledelsen.

Helt forskånet for uheld blev vi desværre ikke, idet et vindstød tog fat i teltet, og til stort uheld væltede en af Esthers flotte hjemmebagte kager i græsset og selvfølgelig med den forkerte side nedad. Ærgerligt og synd for Esther og hendes flotte arbejde.

Tak til alle der mødte op og tog kampen op.

Tak til Esther og familie for bagning og transport af kager og sodavand.

Tak til skovfoged Niels Toftegaard Jensen for lån af skov og køretilladelser.

Tak til vores søde medhjælpere Kirsten og Lene.

Ses næste år til Wild Midt West 2022.

Jørn og Karsten