Camilla kører for den samlede sejr i WORLD CUP i MTBO

Camilla opløb

I morgen fredag starter årets sidste World Cup afdeling for MTBO-rytterne. Det finder sted i Bulgarien, der er et helt nyt land for de danske MTBO-ryttere.

Holdet er landet i Bulgarien og har i dag været ude at teste terrænet ved et prøveløb. I modsætning til f.eks. i Danmark og Sverige er det i Bulgarien tilladt at køre gennem terrænet, og prøveløbet i dag var derfor også en test på, om det vil være noget, der skal satses på.

Camilla fører pt. den samlede World Cup med 69 point, og efter at hun 2 gange er blevet nummer 2, satser hun virkelig på, at i år skal det være. Der er kun 2 ryttere, der har mulighed for at overhale hende, og den største konkurrent er hendes landsholdskollega Nikoline Splittorff.

I morgen køres der sprint, lørdag køres lang og søndag slutter World Cup-arrangementet med mix-stafet, der jo ikke tæller med i den individuelle stilling.

Se IOF’s foromtale af Camilla her: https://orienteering.sport/camilla-sogaard-reaches-out-for-overall-cx80-mtbo-world-cup-win/

Løbene kan følges på GPS-tracking og IOF-TV her: https://orienteering.sport/event/cx80-world-cup-in-mtb-orienteering-round-3/info/