3 x guld til Anne R. Boye-Møller i langrend

3 x guld til Anne i langrend

I sidste uge (2. – 5. februar) blev der afviklet DM i langrend ved Ulricehamn i Sverige. Ulricehamn har et meget fint løjpenet, og der har tidligere været afholdt DM og World Cups i området.

Anne R. Boye-Møller repræsenterede Horsens OK’s skiafdeling på fornemste vis, idet det blev til 3 x guld i D50.

Første dag blev der konkurreret i fri stil på kort distance, hvilket vil sige 10 km for damer og 15 km. for herrer. Anne vandt klart sin klasse (D50), og hun var kun sølle 7 sekunder fra en DM-bronzemedalje, hvilket hun var ’ret godt tilfreds’ med.

Den næste konkurrence var knockout sprint. Her løber alle en prolog, der giver seedning til de efterfølgende heats, hvor de hurtigste går videre til næste runde osv. indtil der står en samlet vinder. Der løbes 1,2 km. Alle løber mod hinanden uanset klasser, så man kan måle sig op mod hinanden. Anne leverede nogle rigtig fine løb og blev samlet nr. 10, men klar vinder i sin klasse.

Den sidste dag blev der løbet mellemdistance i klassisk stil. Distancen for løbet var 20 km for damer og 30 km for herrer. Også her var Anne med langt fremme og endte som en flot nr. 7 i det samlede DM-felt, men igen klar vinder i sin egen klasse.

Så 3 konkurrencer og 3 guldmedaljer – super flot løbet af Anne.