Krista og Lukas kom hjem fra EYOC i Szczecin i Polen med gode oplevelser!

Krista og Lukas kom hjem fra EYOC i Szczecin i det nordvestlige Polen med gode oplevelser!

Krista Lervad Lundø og Lukas Bergmann Verhelst løb i weekenden deres første internationale mesterskab til Ungdoms EM i Polen i konkurrence med løbere fra ca. 25 lande.

Lørdag var der langdistance i et terræn der mindede meget om udtagelsesløbene, nemlig storkuperet bøgeskov. Her blev Lukas nr. 24 i H16 klassen, mens Krista blev nr. 57 i D16.

Søndag blev der løbet sprint i Szczecin centrum, hvor Lukas blev nr. 36 og Krista nr. 40.

Mandag blev der afsluttet med stafet. Lukas løb på hold med Emil Borup Fredberg og Mathias Klostergaard Rokkjær fra Silkeborg OK, Lukas løb sidste tur og holdet ind til en samlet 5 plads. Det gav en tur på scenen til præmieoverrækkelsen. Krista løb 2. tur på holdet sammen med Astrid Faber Fenger-Grøn og Ragnhild Øhlenschlæger Nielsen fra Silkeborg OK på holdet som sluttede som nr. 12.