Oplæg og diskussion om talentudvikling i Horsens OK

Ungdomsudvalget inviterer alle med interesse for talentudvikling til oplæg og diskussion søndag den 30. november kl. 13.00 – 16.00 i klubhuset.
Vi har inviteret Henrik Jørgensen til at holde oplæg om talentudvikling særligt med fokus på træning i relation til  ATK udviklingstrappen og anvendelsen af personlig træner.
Oplægget tager udgangspunkt i alderstrinnet 10 – 14 år, en gruppe løbere, der er mange af i Horsens OK. Gruppen er i starten af det alderstrin, der er beskrevet i DOF’s bog “Talentets udvikling” om Aldersrelateret Trænings Koncept (ATK). Dvs. at vi som forældregruppe og klub har de samme udfordringer foran os og vores børn. Jeg er overbevist om at vi kan løse udfordringerne bedst i fællesskab!

For dem som ikke kender ham er Henrik Jørgensen lærer i orientering på Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole, tidligere TC træner og konsulent for DOF ifbm. implementeringen af ATK i klubberne. Jeg tror Henrik kan hjælpe os i gang med det næste skridt i talentudviklingen, sådan at vi hver især kan vejlede vores børn angående træningsomfang og med at afgøre hvornår vi skal finde en personlig træner til vores børn, dvs. en personlig træner som ikke er far eller mor. Jeg tror også at vi dermed kan komme i gang med at diskutere hvordan vi skal organisere talentarbejdet i Horsens OK.

Målgruppen er forældre og andre med interesse i talentudvikling i Horsens OK, børnene må blive hjemme den dag.