Talentudvikling i Horsens OK

Ungdomsudvalget inviterer alle med interesse for talentudvikling i Horsens OK til oplæg og diskussion søndag den 30. november kl. 13.00 – 16.00 i klubhuset.
Vi har inviteret Henrik Jørgensen til at holde oplæg om talentudvikling særligt med fokus på træning i relation til  ATK udviklingstrappen og anvendelsen af personlig træner.
Vi har en stor gruppe af talenter i Horsens OK i alderen 10-14 år, det er i starten af det alderstrin, der er beskrevet i DOF’s bog “Talentets udvikling” om Aldersrelateret Trænings Koncept (ATK). Dvs. at vi som forældregruppe og klub har de samme udfordringer foran os og vores børn. Jeg er overbevist om at vi kan løse udfordringerne bedst i fællesskab!

For dem som ikke kender ham er Henrik Jørgensen lærer i orientering på Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole, tidligere TC træner og konsulent for DOF ifbm. implementeringen af ATK i klubberne. Jeg tror Henrik kan hjælpe os i gang med det næste skridt i talentudviklingen, sådan at vi hver især og som klub kan vejlede børnene angående træningsomfang og med at afgøre hvornår vi skal finde en personlig træner til børnene, dvs. en personlig træner som ikke er far eller mor. Jeg tror også at vi dermed kan komme i gang med at diskutere hvordan vi skal organisere talentarbejdet i Horsens OK.

Målgruppen er forældre og andre med interesse i talentudvikling i Horsens OK, børnene må blive hjemme den dag.
Giv gerne besked om i kommer til madsmikkelsen@yahoo.dk