Indbydelse til Juleløb i Bjerre den 20. december 2014

Traditionen tro slutter vi vores lørdagsløb i Bjerre med et juleløb. Normalt vil der være nisser på spil, men ikke i år. Vi har i år valgt, at løbet kan løbes som par (hvilket er hyggeligst) eller alene. Der vil ikke være noget unormalt ved kort eller poster. Det er for at give alle (nye som øvede) en chance for at deltage, uden at man skal være nervøs for drillenisser. Vi håber derfor at se rigtig mange deltagere.

Løbet er et point-løb, dvs at man selv bestemmer hvor mange og hvilke poster man vil tage. Man har max en time i skoven. Der er poster i alle sværhedsgrader, så er man begynder eller let-bane-løber, vil der stadig være mange point at finde. To begynder-løbere kan dermed sagtens danne et hold.

Der er instruktion kl. 12:45, og samlet start kl. 13:00

Efter løbet er klubben vært med æbleskiver og gløgg/saft. I mellemtiden vil vi beregne hvilket hold der er den heldige vinder af det flotte Bjerrefad, samt får æren af at arrangere juleløbet i 2015.

Vi håber at se rigtig mange til dette års sidste lørdagsløb.

Mvh
Sidste års stolte vindere
Mikkel og Rikke

PS: Kan du ikke finde en at danne hold med, så mød op og se om I er flere i samme båd. Det er muligt at løbe en normal bane. Der er lavet en bane til begynder og to baner med sværhedsgrad let.