VM i MTBO godt igang med podieplads til Camilla

Nu er de første 2 dages konkurrencer til VM i MTBO i Tjekkiet ovre, og det har været både med skuffelser og tilfredshed i den danske lejr.

Den første konkurrence var ‘mellem’ i et hårdt terræn, der virkelig trak tænder ud hos deltagerne. Det var et meget kuperet terræn, og desuden var det regn stort set hele dagen, så føret blev noget mudret.
Hverken Camilla eller Rasmus var særlig godt tilfredse med deres løb, men trods alt blev det til en 5. plads og dermed podieplacering til Camilla. Rasmus lavede nogle dumme vejvalgsfejl, og det giver kontant afregning på resultatlisten. Han endte som 3. bedste dansker som nummer 32.

I dag (onsdag) var det sprint med en blanding af skov/park i starten og byområde til sidst. Det var stadig regn, så specielt strækkene i skoven var godt mudrede og teknisk svære.

Sprint er ikke Camilla’s favoritdiciplin, og efter nogle bom og uheldige vejvalg måtte hun tage til takke med en placering som nummer 12. Noget hun langt fra var tilfreds med.

Se også nyheden via do-f.dk: http://do-f.dk/nyheder/news.cgi?id=6099

Rasmus havde et fornuftigt løb, og lå på et tidspunkt førende på den mellemste radiopost. Han lavede dog en vejvalgsfejl kort før mål, og det gjorde, at han måtte se sig overhalet, og han kom ind som en foreløbig nummer 2. Den placering holdt indtil de sidste 25 – og dermed de på papiret bedste – begyndte at komme i mål. Herefter blev han passeret 9 gange og endte på en flot 11 plads – hans bedste placering ved et VM nogen sinde.

Torsdag er hviledag, og konkurrencen fortsætter med den lange distance fredag