Camilla får endnu en 4. plads ved VM i MTBO

På VM’s sidste dag er der stafetkonkurrence, og spørgsmålet var, om det danske damestafethold kunne gentage eller forbedre 4. pladsen fra sidste års EM.
Holdet bestod af Cæcilie Thomassen på første-turen, Nina Hoffmann på 2.-turen og Camilla som sidste kvinde.
Cæcilie lagde godt ud og var med helt i front det meste af løbet, men endte i mål som 7’er 33 sekunder efter den førende. Nina fulgte godt op og holdt placeringen, men tabte lidt tid til de førende finske kvinder. Camilla havde et godt løb og gennemførte sin tur i næst-hurtigste tid og hentede dermed 3 placeringer, så hun kom ind på en flot 4. plads 2:23 minutter efter de vindende finner. Det sidste stykke måtte hun endda køre med et fladt bagdæk.

Rasmus kørte også sidste tur, men var aldrig i nærheden af podiet. Han startede som nr. 10 og kørte en placering ind, så han kom ind som nr. 9, 10:08 minutter efter de tjekkiske vindere.

Fredag var der langdistance. Camilla ramte ikke rigtig dagen og lavede nogle mindre bom, hvilket betød, at hun sluttede lige udenfor podiet på en 7. plads. Rasmus var endnu en gang uheldig og havde en punktering, og endte med en plads som nr. 29.

Så samlet et godt VM for Camilla med en broncemedalje og to 4. pladser og for Rasmus med en 4. plads, der er hans hidtil bedste placering ved et VM.