Indbydelse til klubtur til Göteborg i efterårsferien

Efterårstur til Göteborg
Klubbens efterårstur går igen i år til Göteborg, Sverige!

Afrejse fra Horsens onsdag d. 15. oktober tidligt om morgenen.
Hjemkomst til Horsens søndag d. 19. oktober om aftenen.

Årets sverigestur er forlænget med en dag i forhold til sidste år, det giver plads til en tur i svømmehallen og mulighed for deltagelse i den lokale Nat-Cup for ungdomsløbere evt. med skygge. Ellers vil der være masser af træning i spændende svensk terræn og desuden masser af tid til hygge, lösgodis og kortsnak. Vi laver træning i forskellige sværhedsgrader, (begynder, let, mellemsvær og svær) tilpasset de løbere der er med på turen. Søndag deltager vi i Fräknefejden, et åbent løb arrangeret af Ljungskile FK.

Igen i år sover vi på vandrehjem i Lisebergsbyen, så der bliver en seng til alle og mulighed for at familien kan lukke døren. Vi laver selv mad, så vær forberedt på at få en opgave!

O-Ringen

Turen er åben for alle! -ungdomsløbere og voksne, familier og enkeltpersoner, unge og gamle, nye og erfarne! Pris 750 kr. for både børn og voksne, incl. færge, overnatning og mad. Udgift til benzin indgår ikke i turen og afregnes med chaufføren.

Spørgsmål til turen eller tilmelding til madsmikkelsen@yahoo.dk så hurtigt som muligt og senest 17. september, færgepriserne stiger jo tættere vi kommer afrejse, så tilmeld jer så hurtigt som muligt! – Angiv om du har pladser til overs i bilen eller mangler kørelejlighed!

Tag udfordringen op og prøv kræfter med det svenske terræn!

Vel mødt!